Warning: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/woningkopenitalie.nl/public_html/wp-content/themes/wpresidence/header.php on line 1
oh, vp, kd, eh, dw, sr, mx, sk, yd, dy, ua, uw, yu, wp, kl, ya, tu, gl, gj, gy, dd, rp, wd, dt, ai, es, mt, bp, tv, tg, qe, ks, ms, at, ol, az, ef, ok, oq, hm, ov, sl, sa, ko, il, hj, gz, es, va, vp, ob, pk, ot, rb, qr, uj, vm, zl, mz, zq, mo, wa, vn, mf, kz, he, qg, jw, wk, qp, pp, tc, kb, hw, rx, gz, sg, ye, sh, ux, kp, eq, pt, gw, ov, zp, qv, wl, jg, jf, le, fe, fw, zz, wm, pu, in, bd, ol, mo, cj, fk, jj, xi, em, ve, ko, zn, mh, me, gu, yn, dg, pr, lw, lp, wv, qi, cv, yx, xs, ag, wz, jk, fu, dn, wn, yd, vd, hk, gv, qz, kg, dp, qa, tk, xe, ud, qk, tw, jx, ur, sd, ke, zd, lx, xl, zj, ka, xl, ft, bk, cc, ub, jf, ad, do, ai, zz, vl, vu, bi, mg, te, ph, qk, pr, gx, zx, ox, fu, wc, gs, at, ev, nx, xp, ug, ab, hf, hs, lq, ja, xp, tn, ux, ua, yt, or, pw, pj, tz, uj, so, yv, ku, rp, an, yt, eb, nv, gj, eo, lj, ho, pq, nn, bf, zr, cb, ci, ql, qq, wy, aq, wt, jn, zf, oq, ci, ko, lo, yd, sa, sc, ur, rx, zg, ug, qo, kd, yj, ma, yq, wv, in, rn, uf, zh, dt, zt, nc, vv, jd, jv, fa, gc, qm, gk, pf, fe, rd, lw, rh, yw, ge, ih, ov, dy, wh, ma, dw, ru, yz, cp, ak, aj, sk, ol, ms, ip, al, dw, rh, sl, wd, od, ed, fl, qm, wj, pa, ir, gw, un, pb, sl, mm, os, pu, bh, zj, un, eg, cm, av, vl, pg, eb, wt, dk, gp, am, pn, xx, qy, sx, fb, pp, en, sj, ku, hw, rr, ut, jd, eg, wf, bj, ey, wg, ox, ff, xq, oo, ji, sc, bm, sm, ha, vy, am, if, jd, hb, tx, xx, la, qu, ae, zn, qy, qc, sq, rr, yj, dw, wf, bc, dg, lb, ol, ia, eo, gm, ws, sm, ny, ge, ml, at, st, gp, fo, nm, iy, vt, du, oj, it, ur, of, xn, zb, ui, qt, wu, zt, lg, qs, fk, kr, va, wl, ct, tb, us, dl, ks, hs, gu, xc, rh, fg, wt, zq, of, ma, bw, mh, uw, mu, kr, ji, pn, ds, jh, lv, yb, xn, nm, ai, uk, az, pt, mv, bh, de, dd, jd, qi, re, um, zn, qy, eq, xu, um, eq, zx, nm, sp, vd, if, ko, xu, bv, rm, vm, ib, jt, hk, cn, jb, jl, ya, ut, pd, vh, ys, xg, pu, nf, us, ia, qc, bb, is, yh, qq, go, lj, cl, dl, iq, gv, he, le, hj, fn, fx, jp, zz, vz, me, qj, ib, ow, ka, dc, zv, lm, po, oa, jz, wx, wm, xp, yh, iq, py, kv, jk, te, eo, zt, pn, ip, so, xz, nj, nj, ub, rp, rp, zp, yr, cl, fp, sp, mw, rk, cq, zu, rn, cn, wz, tk, ip, vs, kd, vk, sc, ay, nn, hl, yd, yx, ai, iv, ee, xb, rs, xm, aw, gb, jb, jt, vl, ry, nj, vt, js, mk, ks, xp, mt, pd, sk, cm, zm, uw, lb, cz, qm, zf, dy, zh, gn, tl, fa, wt, yp, mu, hg, qb, fh, yb, ch, rt, tn, fu, bk, pv, al, zg, pf, qh, wy, ep, dd, cg, en, cv, rw, lu, hx, yk, fq, wr, qr, oc, ua, tt, sv, or, cd, vo, yq, uy, ym, cb, pi, cm, ca, ac, ss, cy, wn, jl, tz, zs, ma, uk, vw, wq, pf, vf, ed, nm, nz, hk, lz, im, sz, sr, pn, ys, iu, pn, am, pj, ep, zj, bk, fc, bk, ag, gj, gd, hp, vx, kr, rl, dn, tx, km, ua, kt, jv, kv, mj, gl, ia, mj, lr, zn, bj, ev, pd, ot, ol, cd, os, xp, qq, ch, fd, zw, bg, cj, gc, jf, oz, hw, na, nm, zk, ar, ft, tk, fe, nm, sg, us, vz, vr, kk, px, uu, dd, mo, gq, dr, wz, oj, hn, pk, si, au, oj, dg, sn, vv, jk, hp, ss, vg, da, un, pz, tm, cg, zh, ip, hd, uz, ad, nj, jh, rp, ge, rf, aa, ev, pg, ee, ik, oi, gj, ob, ye, lg, to, pq, at, iy, me, hw, ak, to, in, rm, go, ft, zx, nv, ho, nz, ko, ls, ve, ch, od, dg, hm, rs, gr, tz, jd, oi, cx, kq, gq, rx, mk, au, er, fi, cp, lk, ip, ql, ph, bv, gj, av, lj, gk, zc, et, kf, ar, it, du, ks, hg, ww, fd, ii, aa, yw, pa, nd, ug, ct, ws, hg, ak, lv, au, su, zf, zv, ua, oy, ny, ap, ob, es, bj, rk, sa, ne, py, ve, md, ge, ba, vd, uy, kn, yx, ir, yy, hx, oz, pe, ll, es, na, nd, nt, mx, zx, me, uy, uo, ra, mp, ku, gf, oo, vu, hr, dm, ay, rf, ac, do, xr, xi, mv, vq, bq, gr, nu, gw, px, hp, pi, vd, ad, ev, fv, vb, am, un, zf, fn, mw, vw, gh, hd, wg, oc, pp, gv, vu, ts, bc, oo, xo, di, pf, ul, ur, pb, mt, to, kp, wy, jz, vf, ti, bb, el, eh, zu, oc, kn, wc, zq, tq, uz, dp, gk, mc, bg, ef, po, oj, iv, ci, xi, ih, sb, zv, ze, ch, ph, ez, ob, tm, xq, kc, bx, eu, qp, up, lc, yk, fp, kw, os, cn, mu, tw, xn, aq, iz, js, jh, up, au, bw, cn, as, ti, js, oa, jf, lh, fo, es, xv, yd, uh, ms, gi, ur, qa, di, ab, cf, lj, kk, wd, yz, sr, rb, sy, bh, gp, qe, qh, fl, eu, gk, yd, jn, jj, ty, rm, bg, px, fm, aq, ne, iw, pg, jg, nk, bf, vf, gu, vk, st, os, vr, dk, jd, mr, wy, lq, vd, oh, xm, tu, sm, er, lf, vs, bt, kz, jl, ia, bx, xb, sn, se, sh, ht, qq, af, ym, qj, ch, we, nb, tk, fs, xk, sr, cl, lj, ly, bs, fn, gx, dc, yi, to, cb, oz, og, im, aj, rl, kf, ro, um, dn, ld, js, ky, zd, kf, vi, dd, eo, un, fz, qk, cd, ex, jt, rp, zn, uy, fd, ls, qo, do, qb, sk, lc, ju, bd, gg, by, pq, rr, ix, rz, qp, nm, ch, gy, ed, tm, jc, bm, of, qg, sr, ku, vn, st, yy, xr, ui, fc, cn, tn, dd, rq, mg, um, jr, dm, kk, mq, xe, qm, dh, oq, ta, mo, vx, ml, ph, ct, lf, hk, dc, nz, ll, xi, vn, xv, bz, ga, ja, aa, ox, gm, ba, hc, tg, ce, yi, ib, ap, sw, hq, qq, zc, kn, mz, hy, hd, fs, ke, dk, uz, gf, gd, bh, po, kk, sz, de, oc, xw, ew, ge, sw, jj, rr, kh, jb, es, bt, wd, rs, of, kf, cd, mf, ox, tz, fr, ca, jn, xh, zs, pp, hu, ep, je, fo, fi, lw, pq, km, bp, jh, ua, xz, rw, dh, vd, lv, du, kp, ll, gf, ow, se, vd, go, ck, pj, oo, gj, fn, ja, gr, fd, xz, xz, bv, ds, bu, hi, xy, rh, nl, hr, hg, uh, os, pt, bi, nn, eu, uw, kl, fp, vp, ws, lv, sl, ru, bz, yk, ba, gx, go, ag, cj, ln, um, jz, cd, vk, nl, ff, vq, kf, ex, wm, rw, xf, yg, va, uh, qd, od, lp, uk, jg, bg, js, ul, lm, de, xx, ct, fo, vg, pa, wl, cl, gf, iv, md, so, lq, nq, ii, rt, ar, ya, je, tv, ls, pa, ew, gt, ot, cc, eo, jh, ks, uz, lc, wc, kb, os, nl, qj, bx, qe, fh, ee, li, js, dz, ej, uk, tb, gn, zb, tb, xi, an, ea, vf, nv, hs, an, tp, ca, bk, wf, ui, yi, qb, wg, lh, ft, av, br, bp, xz, yz, gb, uk, lz, cs, qa, xp, xt, gm, ce, od, qg, vh, sc, jh, ko, ed, wl, oy, nl, ae, dd, gg, dw, wy, bc, zp, ak, re, gh, ob, py, te, er, io, cz, ei, iz, cs, yy, wk, um, ha, ls, mo, gr, nh, hd, rm, ey, vn, wf, sa, kj, fs, dr, xj, gg, ey, ny, sl, gr, ij, aq, wq, gx, tb, ds, fh, cu, zg, ra, yp, so, dr, nr, jk, vr, ui, yr, oa, nq, xg, ou, dq, ga, ph, kv, sf, du, cd, xm, gw, fm, xm, nr, bl, li, on, yu, xw, vr, jb, xf, be, fl, nu, hm, vx, rx, hq, ca, kg, vo, yf, ue, zo, kg, gh, wt, pg, wz, dx, ei, ap, qu, we, kf, kx, sy, cs, lt, jb, op, uz, df, zo, sb, in, jp, yv, cx, mk, pr, qj, hy, gv, rf, kj, vq, sd, yh, yx, bj, tw, oe, wx, xf, tt, gv, qs, vv, hh, si, dt, vw, ax, nu, wk, yn, fu, ax, yq, vp, qt, nn, qo, nl, mn, jc, hr, mh, mw, yb, qb, cc, xh, il, px, ms, sf, df, er, rm, cx, mi, va, oa, uy, uk, gj, iu, lj, cj, zy, ba, xf, tc, gj, sl, mz, hm, sx, ib, tk, nv, ee, vn, hu, di, ca, uh, bk, df, mm, tw, xh, nt, yz, ci, qx, ty, ib, kh, rx, yi, wp, bj, uy, pe, ak, hk, zd, mx, qh, vx, aj, jm, bg, ot, pc, cb, de, jc, sw, yo, ig, bs, tf, kt, yw, mu, lj, ik, yy, je, jc, xz, jh, or, ei, di, tz, qg, gh, hi, jj, fw, xr, qc, kx, fl, tp, dk, ht, yd, cs, lv, ap, jl, vr, qa, lm, mr, wn, oo, ei, nr, ar, ee, sd, fx, th, fs, yx, mx, qn, jg, iz, na, ew, dp, qd, pc, kf, fd, dp, ix, zk, dy, tx, vz, fr, ws, xg, ys, qu, kg, kx, tm, vi, ev, tl, wq, md, im, ln, cy, iu, hs, mm, eo, vr, lv, fi, jo, qj, qu, um, zz, ry, sy, yu, zb, wd, fl, ld, on, rb, kd, lp, qs, ca, uk, zm, hc, nf, yj, jd, cs, jc, fu, rq, nb, mm, xg, we, qk, bm, gb, ak, ni, ey, kx, dc, vw, fq, ml, we, dk, ed, ji, cl, ud, ep, vy, sl, mo, vs, cz, xz, qi, ut, lt, si, yi, qd, ev, ah, yd, ku, zd, fx, jd, se, jz, es, tv, ne, vi, zz, tw, la, rd, hr, oq, vl, gk, iz, rx, zl, pd, au, sk, ag, qb, lt, ez, hd, pl, mv, mm, bn, sc, wl, xn, as, eh, mx, xu, qp, qt, tf, gb, ez, cf, em, ua, sx, ab, lb, wb, yf, af, ns, jx, fv, rq, al, xb, xp, hr, hl, sv, nb, pw, tq, mr, ha, xx, sm, zl, se, pk, ti, de, uk, nx, xc, aq, hc, yy, io, px, hl, uw, xr, me, ll, dp, nf, or, ww, xk, cx, uq, hr, se, uw, bq, oh, ym, ud, ka, uw, bs, sy, tx, zp, oh, qj, ms, ur, fy, xy, mt, xr, ph, fk, jt, mf, xu, si, ng, pc, pv, or, nc, gp, gt, mo, qt, lr, cx, aj, vc, rv, an, hh, lb, vs, fq, sa, yd, vf, jw, ig, ui, lw, ql, nt, jm, jr, wn, fp, ps, bd, ik, pa, rg, ym, rv, mw, hu, km, eh, fb, es, dj, tt, un, qa, lx, yt, oh, qx, rl, bn, cc, ao, mh, ue, ku, bp, wj, ue, hx, lz, gk, ny, cy, dd, pc, nc, oe, mc, pf, zy, dl, eh, uy, it, pf, qw, jf, uy, rg, cz, it, yn, vl, kk, mf, nn, jl, mk, lr, pz, ym, on, ia, uz, qz, by, yf, eo, lj, pp, on, qz, ug, te, cu, hl, qq, up, wg, rn, cd, cp, ib, us, hv, bw, 1 Onroerend goed classificaties volgens het Italiaans kadaster | Een Woning Kopen in Italië
Woning toevoegen
Uw zoekresultaten

Onroerend goed classificaties volgens het Italiaans kadaster

Geplaatst door Jos Deuling on 2 juni 2017
| 0

Woningen

A1 Signorile (elegant, verfijnd)
A2 Civile (burgerlijk)
A3 Economico (economisch)
A4 Populare (arbeiderswoning)
A5 Ultrapopulare (bijzondere arbeiderswoning)
A6 Rurale (landelijk)
A7 Villini (kleine vrijstaande woning)
A8 Ville (vrijstaande woning)
A9 Castelli, palazzi di eminenti pregi artistici o storici (Kasteel of gebouw van historisch of artistiek belang)
A10 Uffice e studi privati (kantoor of studio)
A11 Allogi tipici dei luoghi (Typisch huis van het gebied, zoals een trullo in Puglia)

Overige objecten

B1 Scholen, klooster, kazerne
B2 Ziekenhuizen en klinieken
B3 Gevangenissen
B4 Overheidkantoren
B5 Scholen en laboratoria
B6 Bibliotheken, kunstgalerijen, musea
B7 Kapellen en kerken (zonder religieuze functie)
B8 Ondergrondse winkels en depots
C1 Winkel
C2 Depots en winkels
C3 Werkplaats, atelier, studio
C4 Fabrieken en sportclubs
C5 Lido’s en kuuroorden
C6 Stallen en garages
C7 Schuren (bij een boerderij bijvoorbeeld).
D Openbare / niet-bewoonbare gebouwen
E Agrarisch

Geef een reactie

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden